Annons
Annons

DIY Art + basic IKEA favourites

My latest work for IKEA Livet hemma.

Den enkla förvaringsmöbeln Bestå är en personlig favorit som fungerar i så många sammanhang. Jag hade den själv som TV-bänk i mitt förra hem, försedd med en marmorskiva som topp.

I det här inlägget för IKEA Livet hemma bjuder jag på lite enkla tips på DIY konst på canvasdukar och stilleben med överdimensionerade ramar. Vitt tillsammans med mjuka neutraler är min melodi och jag älskar hur det bjuder in ljuset nu på våren. Hos Livet hemma hittar du hela produktlistan.

Annons

Ha en fin helg och njut av vårsolen!

Styling by me, photographer Ragnar Ómarsson

Favoriten Bestå försedd med marmorskiva i mitt förra hem.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar