Annons
Annons

DIY Artsy painted carpets

Ikeas Osted matta + en burk grundfärg och en roller.

Till det här inlägget för Livet hemma målade vi naturmattor  med vit grundfärg. Tilltaget var inspirerat av Faye Toogoods snygga installation som hon visade på IKEA Festivalen i Milano. Vi målade dock inte lika täckande och lämnade kanten omålad som en ram.

Annons

Så här blev resultatet: 

Målade mattor till vägg och golv. Mattan på väggen spikade vi helt enkelt upp med en spik i vardera hörn.

Pic 1 by me, 2-3 styling by me, photographer Ragnar Ómarsson for IKEA Livet hemma

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar