Annons
Annons

DIY coffee table on wheels

Love the look.

ikea_beton_pa_hjul_inspiration_3ikea_beton_pa_hjul_inspiration_1

Trenden med soffbord på hjul håller i sig och jag älskar den här enkla tolkningen med en bänkskiva på överdimensionerade hjul. Ett lite längre bord ger dessutom ypperlig plats för snygga coffetable böcker och favoritdetaljer som får ligga framme.

Annons

Se hela beskrivningen på IKEA Livet hemma.

Styling Anna Lenskog Belfrage, Stylist ass Alicia Sjöström, Fotograf Ragnar Ómarsson

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (13)
PINNA (0)

1 kommentar

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar