Annons
Annons

DIY – create a Japanese garden lounge

ikea_JapanskLounge_inspiration_2ikea_JapanskLounge_inspiration_1-790x593

Drömmer du, som jag, om en ordnad trädgård med krattat grus i Japanska anda? Här är några stylingtips för hur du kan skapa en mini-version med enkla medel. ikea_JapanskLounge_inspiration_3

 I det här inlägget för Livet hemma använde vi de nya planteringslådorna i serien Salladskål till en stram Japaninspirerad inredning till uteplatsen. Grön mossa, svajande gräs och kryddväxter fick bli basen i vår trädgård. Där även buxbomsklot har sin givna plats. Grafiskt svart blir vackert mot det gröna tillsammans med grått och patinerat trä för en behaglig Zen-känsla.

Annons

Hela produktlistan hittar du här.

Styling by me, photographer Sofi Sykfont for IKEA Livet hemma

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar