Annons
Annons

DIY – folding screen

I really like this IKEA hack and will make folding screens with these IVAR units again, using different materials. Here with classic rattan weave.

Vikskärmar känns som en inredningsdetalj som dykt upp i många olika sammanhang på sistone. Som praktisk rumsavdelare eller som ett dekorativt element i rummet. Här har vi byggt en vikskärm av IKEAs gavlar IVAR som vi ”klätt” med rottingväv. Ljust, luftigt och praktiskt – då man även kan använda den till förvaring och som anslagstavla. På Livet hemma hittar du hela beskrivningen.

Annons

Rotting känns klassiskt och tidlöst, men man kan förstås lika gärna klä skärmen med ett vackert linnetyg eller släta plywoodskivor. Den senare lösningen ska vi själva konstruera som avskärmning. Återkommer med bilder på den.

Vitt + ljusa träslag och naturmaterial. Tröttnar vi någonsin?

Idea and styling by me, photography Ragnar Ómarsson for IKEA Livet hemma

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (5)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar