Annons
Annons

DIY – Graphical mosaic tables

My latest work. An update of the IKEA Lack table.

IKEA_diy_lack_mosaik_inspiration_1

I dagens inlägg för Livet hemma visar vi detta DIY tips. Med vit mosaik får de enkla Lackborden ett helt nytt uttryck och blir till grafiska blickfång i rummet. Jag valde att placera två bord intill varandra så att de fungerar som ett längre sideboard och avlastningsyta. Hela gör-det-själv beskrivningen hittar du här.

Annons

Ett bonustips från denna styling är den vita stången Sunnersta som här fungerar som en dekorativ magasinhängare och allt-i-allo förvaring. Ett budgetfynd för endast 19 kr!

IKEA_diy_lack_mosaik_inspiration_2Resultatet: Stramt grafiskt med en helt ny tyngd.

IKEA_diy_lack_mosaik_inspiration_3

Styling by me, fotograf Ragnar Ómarsson för IKEA Livet hemma

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar