Annons
Annons

DIY headboard

This is a DIY tip from one of my latest posts for IKEA Livet hemma. A really simple construction that still makes you feel like a real handy man.

IKEA_201610281256 ikea_diy_sanggavel_med_forvaring_inspiration_2_2

Med hjälp av tavelhyllor, en skiva från bygghandeln och lite färg bygger man enkelt denna sänggavel med inbyggd känsla. Måla in i samma nyans som väggen för den rätta monokroma looken. Sängkläderna är favoriterna Ängslilja i mjukaste bomull – även de ton-i-ton med inredningen för en skön lager-på-lager effekt. Och grått är flott, eller hur? Här i stram maskulin tappning kombinerad med grafisk svärta. Väggen är målad med kalkfärgen Jotun Minerals i nyansen Vallmofrö, som ger känslan av djup och liv med sitt flammiga uttryck. Till gaveln har vi använt snickerifärg i samma nyans.

Annons

Hela beskrivningen på sänggaveln hittar du här!

Styling by me, photographer Ragnar Ómarsson

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (2)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar