Annons
Annons

DIY Leaning magazine shelf

I found some new inspiration for a super easy DIY. A custom made magazine rack in black MDF, called Valchromat.

DIY_Magazine_Shelf

När jag satt och letade inspirationsmaterial till ett jobb och sökte på Valchromat, en svart genomfärgad MDF så dök Granits tavellister upp i mitt flöde. Där kom inspirationen till att göra en lutande magasinhylla bara sådär. Jag har redan en skiva i mått 60×200 över från en tidigare inredning. Dessa skivor kan inhandlas i bygghandeln (bl a Fredells har ett bra sortiment i flera storlekar som man kan få tillkapade i önskat mått). Därtill behöver jag 4-5 tavellister att skruva fast på skivan. Billigare blir det såklart om du kapar till grunda hyllplan av skivan. Det brukar kosta ca 10 kr/kap om du gör det i byggvaruhuset. Då är det bara att skruva fast dessa ifrån baksidan på skivan för en hylla i stil med inspirationsbilden. En beskrivning av den idén hittar du här! Men jag föll för den allra enklaste idén och konstruktionen denna gång. Och tänker mig att jag helt enkelt skruvar fast de färdiga tavellisterna rakt upp och ner. Efterbilder utlovas.

Annons

Fin söndagkväll till er!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar