Annons
Annons

DIY Magazine shelf

My latest work for IKEA Livet hemma. Make your own magazine display shelf with a black marble background.

ikea_diy_magasinhylla_inspiration_1ikea_diy_magasinhylla_inspiration_2

Jag är en passionerad samlare av magasin med snygga omslag, inspirationsbilder och diverse material till olika stylingjobb. Ett bekymmer är att de oftast blir liggande i travar i något hörn eller hamnar under soffbordet här hemma. Med en hylla som den här kan man förvara magasinen med stil. Här har jag monterat tavellister på en bänkskiva med marmormönster för att hyllan ska bli en extra effektfull fond. Hela beskrivningen hittar du i det här inlägget för IKEA Livet hemma.

Annons

Styling by me, Photographer Karl Anderson

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (52)
PINNA (0)

1 kommentar

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar