Annons
Annons

DIY – Paint the headboard in the same shade as the wall

Till det här inlägget för IKEA Livet hemma så målade jag in huvudgaveln Brimnes i samma nyans som väggen. Ett fin lösning för att få en harmonisk känsla i sovrummet. Gaveln har ett skönt djup, med praktisk, dold förvaring i sidan och en överdel som blir en fin avlastningsyta för ett dekorativt stilleben. Faye_toogoodI Faye Toogoods hem i London är såväl förvaring som spegel målad i ton-i-ton med väggarna. En snygg lösning som utgör en vacker fond mot rummets övriga inredning.

Tänk på! Använd en färg avsedd för snickerier när du målar förvaringslösningarna för att färgen ska fästa ordentligt och bli avtorkningsbar. Till väggen har vi använt en helmatt väggfärg för ett sobert uttryck.

Annons

 

Pic 1, (beskuren bild) styling by me, photographer Ragnar Ómarsson/IKEA Livet hemma, Pic 2 Faye Toogood´s home, photographer Henry Bourne/T-Magazine

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar