Annons
Annons

DIY picture display

IMG_2408

Häng upp dina favoritbilder på gardinvajern Dignitet. Använd tillhörande gardinklämmor för en livfull bildvägg där bilderna hänger fritt, eller kläm fast dem med klädnypor eller pappersklämmor om du önskar att de ska hänga rakt. Med denna upphängning fixar du en enkel och dekorativ bildvägg som är lätt att förändra efter humör.

Annons

Fler bilder från denna styling för IKEA Livet hemma, hittar du här.

Iphone pics by me

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pella



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar