Annons
Annons

DIY Simple outdoor sofa

Avslappnat uteliv.

Gamla lastpallar, en madrass och kuddar klädda i enkla textilier. Ett riktigt snabb-fix för mysigaste utesoffan!

Själv velar jag fortfarande fram och tillbaka om jag ska investera i en ny loungegrupp eller bygga soffa som ovan. Vi har en bra vägg att luta den mot på vår altan. Samtidigt som jag gillar idén om att kunna flytta runt möblerna… Fortsättning följer!

Annons

Dock är jag väldigt sugen på att ställa iordning en motsvarande loung till vår bröllopsfest. Enkel romantik. Visst!? Lampslingorna är redan inskissade.

Outdoor sofa styled by Anna Furbacken, photographer Anders Bergstedt for Entrance Mäkleri

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar