Annons
Annons

DIY TV-bench with IKEA´s kitchen cabinets

diy_metod diy_metod_detalj

Det är ingen nyhet att man kan bygga TV-bänkar och andra förvaringsmöbler av IKEAs köksskåp. Men lika effektivt varje gång. Du kan anpassa måtten efter rummet, grunda väggskåp för en nättare lösning eller överskåp till K/F för ett djupare skåp. Om du väljer den senare lösningen så passar klinkerplattor i mått 60x60cm perfekt som toppskivor. Ett riktigt quick-fix m a o. Hela beskrivningen med produktlista hittar du här.

Annons

Styling by me, photographer Sara Medina Lind for IKEA Livet Hemma

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar