Annons
Annons

DIY with leather straps

ikea_diy_lader_inspiration_2 ikea_diy_lader_inspiration_3

Läderremmar i olika färger och bredder samt nitar och håltagare finns i hobby-och pysselbutiker. Dessa remmar hittade vi hos Slöjd-detaljer som har ett stort sortiment och även webshop om du inte är Stockholmsbaserad.

Annons

En bra håltång gör arbetet enklare och roligare. Starta en pysselverkstad och tillverka dina egna klappar i år. Hela beskrivningen och produktlistan hittar du här.

Fler läderdetaljer och inspirerande inredning hittar du i tidigare inlägg här.

Styling by me, photographer Ragnar Omarsson for IKEA Livet hemma

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar