Annons
Annons

Dream house for sale

A home full of personality and those dreamy windows, surrounded by magical nature. Can you imagine living here? I can!

NOra_1 Nora_2 Nora_Hemnet_1 Nora_hemnet_3 Nora_Hemnet_4 Nora_Hemnet_5 Nora_VardagsrumNora_Hemnet_7Nora_miljö

Om du känner igen dig, så var det här Ernst höll till en sommar. Oj, vilken överväldigande känsla av att vilja flytta ut mitt i skogen omgiven av denna magiska natur. Jag skulle känna mig lite som Ronja Rövardotter bland mossan och stenarna…

Annons

Och tänk att få bo med dem fönstren. Man skulle få nypa sig i armen varenda dag… Men mitt i dagdrömmeriet har jag inga som helst problem att föreställa mig hur jag sitter på avsatsen intill braskaminen och dricker varm choklad när höststormen viner utanför. En bok, tända ljus och en ”theme song” med Ruth B. Slow living drömmen.

Se fler bilder från Lindesby hytta som är till salu här, via Hemnet Inspiration

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (0)

1 kommentar

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar