Annons
Annons

Dream house for sale

It does not get more harmonious than this. I love the natural and characteristic materials with a mix of brick, stone, wood and plaster.

Hur underbar är inte den här trappan? Ett riktigt drömhus i Simrishamn på Österlen är ute till salu hos Bjurfors. Så naturligt charmigt med sin egensinniga mix av material som tegel, sten, trä och putsade ytor. Enkelhet med finess. Det känns helt omöjligt att inte uppleva harmoni i ett hus som det här med drömska skånevidder utanför fönstren. Det här är ett sånt hus som jag möblerar upp och flyttar in i – i mina dagdrömmar. Jag tror inte att jag är ensam… Lite extra fascination finner jag i det faktum att jag aldrig själv skulle kunna komma på tanken att bygga ett hus så här, inte heller välja material med ett så avslappnat förhållningssätt. Detta trots att tegeltrappan är den finaste jag sett. Man behöver helt enkelt ärva en sån här känsla – och patinan.

Annons

Mer info och bilder hittar du här. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (162)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar