Annons
Annons

Dreaming of Summer holiday….

Längtar såå efter semester, sol och bad just nu. Drömmer mig bort och letar efter det ”perfekta” resmålet… Det mesta har dock svårt att konkurrera med vår drömsemester från förra året. En vecka i solen med total avkoppling. Då bodde vi på underbara San Giorgio på Mykonos. Ett hotell som passade oss helt perfekt. Men det vore ju trevligt att uppleva något nytt också. Eller?
Fastnade i alla fall för ytterligare ett Design Hotel, Anemi Folegandros. Inte så dumt va?
Den klassiska grekiska arktitekturen, det blå, blå ljuset i kombination med den vita moderna inredningen, som sina designikoner 
till trots ändå känns rätt avslappnad. Jag tror att jag skulle kunna trivas….
Men om du har ett toppentips på hotell och resmål för en vecka i slutet av maj så blir jag superglad.
2 vuxna, sol, lata dagar…. Lämna gärna en kommentar här! Tack och kram
 
 
 
 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar