Annons
Annons

Edblads new concept store

Idag öppnar den första concept butiken i härliga butikslokaler på Jakobsbergsgatan 8. Jag fick det hedervärda uppdraget att styla delar av inredningen i butiken. Här är några bilder.

Sponsrat inlägg i samarbete med Edblad.

Den vackra trappan blir som ett smycke i butikslokalen. En fin kontrast till den återhållsamma och harmoniska färgskalan på golv och väggar.

Edblad är kanske mest kända för sin smyckekollektion som får stort utrymme i butiken vid sidan av modekollektionen och inredningsdetaljer. Jag gillar verkligen mixen och det faktum att inredningen fått en ännu större del med bl a Tine K´s fina linnesoffa som kan beställas i butiken.

Annons

Jag hade nöjet att spendera en dag med butiksstyling tillsammans med Edblads genomtrevliga personal.

Några av mina redan omnämnda favoriter. Edblad utökar inredningsdelen med detaljer från bl a Iris hantverk och det ekologiska diskmedlet från finska Mayn.

Genuint och enkelt. Älskar delarna i Edblads egen stengodsserie Zen, behagliga i såväl form som färg. De vackra skärbrädorna är tillverkade i Mangoträ som självdött och är liksom kökstextilierna i bomull tillverkade i Nepal där Edblad stöder en mer hållbar produktion.

En annan nyhet i butiken är Washologis ekologiska tvättmedel, sköljmedel och linnevatten. Dessa har rekommenderats varmt från alla håll. Jag har inhandlat för att prova här hemma. Lavendeldoftande sköljmedel känns ju inte helt fel.

Butiken hittar du på Jakobsbergsgatan 8. Hälsa från mig när du tittar in! Edblads sortiment hittar du även i deras webbshop här.

Sponsrat inlägg i samarbete med Edblad.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (115)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar