Annons
Annons

Efterlysning – hem att inreda

Under våren kommer jag och Frida Ramstedt /Trendenser att göra en serie inspirationsfilmer på temat ”Inred med känsla” i samarbete med Eco Wallpaper och Hemnet. Filmerna och inspirationsmaterial kommer att publiceras på hemnet.se och våra bloggar.

Annons

Därför söker vi nu efter hem i Göteborgsområdet och Stockholmsområdet  med mycket ambition och lust för inredning men där den slutgiltiga touchen och fingertoppskänslan saknas.

Är det kanske ditt hem? Vi ser helst att huset är byggt mellan 1950 och 1970 och har karaktär och lite personlighet. Tanken är att vi kommer hem till dig, pratar om vad det finns att jobba med och sen tar jag och Frida över för att få fram rätt känsla i inredningen. Obs! Du behöver vara beredd på att tapetsera om flera rum i huset! 🙂

Låter det som något för dig?
Maila dina kontaktuppgifter tillsammans med en bild på några av de rum som är i störst behov av vår inredningshjälp. Gärna sovrum, arbetsrum, matrum och vardagsrum. Vi behöver få din intresseanmälan senast den 29 januari. Obs! Du ska inte maila direkt till mig!

Skicka din intresseanmälan till [email protected]

Inspirational pictures from previous work:

1 photo Kristofer Johnsson, 2 photo Sofi Sykfont, 3 and 4 photo Sara Medina Lind

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar