Annons
Annons

Elisabeth Heiers home

Norwegian blogger Elisabeth´s home is now out for sale. Here are some favorite images from her inspiring Instagram account.

EH_jotun_ladyEH_KitchenEH_kitchen_DetailsEH_Details_Tea

Material love. See more concrete details from the bathroom here.EH_bathroom EH_Bedroom EH_Details_1

I´m so inspired by Elisabeth Heier´s simple universe. Now her home is out for sale here.EH_White_Details

Jag har följt Elisabeth Heier och hennes fantastiskt fina blogg sedan det tidigare livet i lägenheten i stan, till hus och genomgående renoveringar. Stilen är enkelt avskalad med en naturlig värme och du hittar massvis med inspiration rum, för rum i hennes flöde. Jag har upptäckt att vi gillar väldigt mycket samma lika hon och jag. Nu är det dags för Elisabeth och hennes familj att sälja huset för att återvända till stan. Jag ser så framemot att följa deras vidare inredningsplaner i nya hemmet.

Annons

All images from @elisabeth_heier

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar