Annons
Annons

En blivande it-soffa!

melimeliMin favorit är den här lite stramare modellen. Rak, modern men samtidigt generös och välkomnade. Fina detaljer som sömmarna och den långa sittdynan som är både snygg och praktisk då man slipper smulor mellan plymåerna. Detsamma med de breda armstöden som fungerar fint som avlastningsyta. En vill-ha soffa helt enkelt!

Annons

Coming soonMeli Meli, design Amelia Widell

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar