Annons
Annons

Enfant terrible

by Faye Toogood at the IKEA Festival.

Jag är verkligen så fascinerad av den här delen av Studio Faye Toogoods kreativa installation på IKEA Festival 2017. Receptet är enkelhet och IKEAs klassiska serier som bl a Ivar, Odvar, Klippan, Billy och mattan Osted som målats med vit färg. Vansinnigt snyggt och effektfullt.

Annons

Idag öppnade festivalen portarna och jag började dagen med ett ”Trend talk” på scen tillsammans med Anna, Open House och Studio Toogood. Lite lagom star struck. Här nedan är en sneakpeek från en inspiration i Annas rum – Room for growing och några fler Insta pics från den härliga lokalen och tyllen. Tröttnar inte på dessa vyer. Nya bambuhyllan Svalnäs och grönt i Room for Harmony.

Nu går ögonen åter i kors och ny dag imorgon.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar