Annons
Annons

Enter the (Dream) Loft

Interior inspiration deluxe from this Pop-up exhibition.

EnterTheLoft_IV_WEB_SMALL©AicoLind-1 Header-4-EnterTheLoft_IV_WEB_LARGE©AicoLind-4 VOSGESPARIS THE LOFT 12Skärmavbild 2017-01-22 kl. 23.31.21IMG_1329

Ibland kan man känna sig en aningen mätt på inspiration. Den ena inredningen vackrare än den andra kommer och går i ett ständigt inspirationsflöde. Man registrerar aningen avmätt vad man gillar och går vidare. Men så dyker det upp de där hemmen och inredningarna som har det där extra allt. Bilderna som man sugs in i och bara måste detaljstudera för att tillgodogöra sig varenda liten go´bit, struktur och nyans. Jag antar att jag inte är den enda som sett dessa bilder och börjat drömma… Loft-drömmen. 

Annons

Det här loftet visades dessvärre sista dagen i den här skepnaden idag. Men visst vill vi ha mer? Fler The Line lägenheter och  Enter the Loft diton. När slår något drömloft upp dörrarna i Stockholm tro?

c_more_enterOm du inspireras av inredningsdetaljerna så finns en hel del att köpa via shoppen hos Enter the Loft. Varning för ha-begär!

Inspiration via Enter the Loft. Pic 3 via Vosgesparis and pic 6 via Cmore/Pinterest.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar