Annons
Annons

Everyday rituals

at Oslo Design Fair 2017

OsloDesignFAir_Styling-Kirsten-Visdal-Photo-Margaret-M.-De-Lange01 Genuint och trivsamt – inspiration från Oslo Design Fair

olso_Design_TradeOsloDesignFAir_Styling-Kirsten-Visdal-Photo-Margaret-M.-De-Lange02Morgonkaffe – en viktig vardagsritualOsloDesignFAir_Styling-Kirsten-Visdal-Photo-Margaret-M.-De-Lange07

I bråda mässtider är det helt omöjligt att hinna med allt. Men jag sörjer lite att jag inte kommer ha möjlighet att besöka den norska design- och inredningsmässan Oslo Design Fair 2017. Norge visar verkligen framfötterna inom design och inredning och inspirerar med fantastiska stylister som Per-Olva Solvberg och Kråkvik & D´Orazio och några av mina favoritbloggar. Temat för mässan är Everyday Rituals och jag kan verkligen känna mig hemma i den trivsamma och genuina estetiken och färgskalan i grått, beige och varma bruna toner som genomsyrar de fina inspirationsbilderna.

Annons

OsloDesignFAir_Styling-Kirsten-Visdal-Photo-Margaret-M.-De-Lange04Styling: Kirsten Visdal Foto: Margaret De Lange

På mässan kommer bl a några av Skandinaviens främsta stylister att inspirera med sina tolkningar av ”Stylistens ateljé”. Norska Per-Olav (vars inspirationsbild vi ser nedan), Tina Hellberg och danska Gitte Kjaer. Jag ser så fram emot rapporteringar från deras installationer.

per_olavFoto: Per-Olav Solvberg

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (126)
PINNA (6)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar