Annons
Annons

Fab 5 from Design week

My top 5 inspiration from the past week full of design.

STIL_INSPIRATION_Fab_5_design_week

Man lämnar alltid Design week bakom sig med ett huvud överfullt av intryck. Efter att ha besökt Furniture Fair och försökt ta del av den flodvåg av pressreleaser och inbjudningar som dagligen fyller inkorgen så behöver man landa och sortera intrycken. Nu har jag inte alls deltagit på pressvisningar i någon större utsträckning så jag har nog gått miste om en hel del och hade stylinguppdrag inbokat i slutet av veckan så fokus låg i fotostudion för min del. Men med veckan bakom mig kan jag konstatera följande. Nej, jag kommer inte att falla för en rundad soffa klädd i sammet och rosa är inte min färg. Jag kommer gå på den beigea paletten som en finstämd övergång från min älskade gråskala. Och genuint hållbar design i ett nytt modernt uttryck kombinerat med en välbekant igenkänning blir vinnare om och om och om igen. Här är mina topp 5 favoriter, tätt följda av den fina dagbädden Pulse från Skagerak.

Annons

1.The award-winning dream kitchen from Frama Studio. 2.Marimekko style spotted on another winner at the ELLE Decoration Design Awards. Designer of the year, Carina Seth Andersson was wearing this stylish kimono on the Award ceremony. 3.Gemla. The Fair´s finest, with the chairs from the Gemla Archive in a new matte Charcoal surface. 4.Stockholm 2017. The new IKEA collection that will be released in April. I want this coffee table in rattan and ash. 5.My Residence, Residence Magazine´s new bookazine. Go get it! And don´t miss to visit the Designed to last exhibition on ArkDes, that runs until March 19th.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar