Annons
Annons

Fab weekend inspo

A stylish hotel feel in this apartment for sale by Fantastic Frank

Fantastic_Frank_Garvargatan_kök FFGarvargatankokIndustri Fantastic_Frank_Garvargatan_Detalj_matbord Fantastic_Frank_Detalj_GarvargatanFantastic_Frank_Garvargatan_mood

Jag pustar ut efter en INTENSIV och rolig vecka. Startar helgen med slösurfade, pinnande och ett avmätt försök att komma ikapp i mejlkorgen.

Och det här. Inredningsinspiration från denna finfina 2:a till salu hos Fantastic Frank. Här kan man verkligen flytta rakt in. Skräddarsydda inredningslösningar med hotellkänsla, vitbehandlad fiskbensparkett och ett väldigt trevligt kök. Snyggt stylat med en fin mix mellan modernt och enkla industriella inslag och härliga detaljer med känsla.

Annons

Se fler bilder från lägenheten här.

Via efterlysning på Instagram fick veta tillhör designern Richard Lindvall/Studio Richard Lindvall. Styling Josefin Hååg, fotograf Mikael Axelsson. Bilder via Fantastic Frank.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (53)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar