Annons
Annons

Fair: living

På lördag 6/5 åker jag upp till Luleå för att föreläsa på FAIR: Living mässan. Ämnet: "Hitta din hållbara stil" är rätt och slätt drivkraften bakom den här bloggen.

FAIR: Living är en inredningsmässa med extra fokus på hållbarhet som går av stapeln till helgen, 6-7/maj. Jag är inbjuden som föreläsare och inspiratör och gläds mycket åt uppdraget. Dels för att Luleå är lite som att komma hem. Uppvuxen i Norrbotten så har jag starka rötter där, men också för att jag får prata om min personliga drivkraft bakom den här bloggen. Jag startade bloggen just som en plats att samla min inspiration av den enkla anledningen att hitta min stil.

Annons

Tidlöst och långsiktigt. Den där härliga känslan när man landar i något som man gillar för alltid. Det är den jag vill uppnå. Över åren har det blivit många ”moodboards” och här är några ”skisser” inför ett kommande inredningsjobb som jag återkommer till här på bloggen längre fram.

Naturliga, hållbara material, design med ett tidlöst snitt och  en genomtänkt helhet. Allt för att skapa ett hem för livet.

Titta gärna förbi på mässan om du är i närheten till helgen, mer info hittar du här.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar