Annons
Annons

Favorite summer knit

Beach-House-Alpaca-Line_Cardigan2 STIL_INSPIRATION_Edblad_hanger

Jag måste tipsa om mysigaste sommartröjan. I mjukaste Alpaca. Helt perfekt att dra på sig kyliga sommardagar. Det var den puderbeigea nyansen som lockade. Så fin till sommarbruna ben och slitna jeansshorts. Ett tips är att ta en större storlek för en avslappnad oversized look. Numera bor jag i min. Just nu uppkrupen i soffan. Supersoft söndagshäng.

Annons

Pic 1 via Beach House company, pic 2 from my bedroom

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar