Annons
Annons

Ferm Living news

Get inspired by the color scheme and style in Ferm Living´s new catalogue.

FERM_Living_Storage Ferm_Living_kitchenKänner mig väldigt inspirerad av den fina färgkalan i Ferm Livings nya katalog. Grått och beige i olika nyanser tillsammans med en blek mauve och gråblå accent känns väldigt behagligt inför vårvintern. I övriga bilder finns även en harmonisk grågrön skala och pudriga toner som alltid pockar på uppmärksamheten när vi går mot vår.

Annons

FERM_Living_workspaceFErm_Living_Workspace_DetailsStilsäker styling med nätta proportioner och harmoniska övergångar.

Ferm_Living_BathFErm_Living_TextilesSom vanligt finns en rad fina textilier och jag gillar särskilt den diskreta pricken i dessa handdukar som dessutom ser väldigt mjuka och sköna ut…

Fler bilder hittar du bl a här hos Maria Riazzoli, som även hon inspireras av färgskalan.

Pressbilder från Ferm Living

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (13)
PINNA (12)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar