Annons
Annons

Ferm living tales

Lovable news and inspiring pictures from the kids collection.

FErm_living_kids Ferm_living_Kids_Bedding 50_2240Ferm_Living_Kids_ChairBarnstolen!  Ååh vad fin!Ferm_livng_Kids_Scale

Jag har lovat mig själv att inte bli bebissugen bara för att jag ser nya fina möbelkollektioner eller barnkläder. Men ibland är det sådär extra svårt att inte börja önska sig en liten att inreda barnrum till.

Annons

Som i Ferm Livings övriga kollektionsbilder är färgskalan heeelt ljuvlig. Och barnmöblerna med stolar, bord och bänkar är något av de finaste jag sett! Jag gillar även mönsterbilden med terrazzo ”stänk” i fina nyanser och korglampan som har ett nästan stickat uttryck och bryter av med en mjuk, överdimensionerad känsla mot de strama möblerna.

Pressbilder Ferm Living kids, se fler bilder här.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar