Annons
Annons

Fixa stilen – Inredning i harmoni

Mad_og_bolig_Diningroom_inspo Mad_og_bolig_kitchen_inspo Mad_og_bolig_livingroom_inspo Mad_og_bolig_bedroom_inspo

Jag fastnade för detta fantastiskt fina hem i ett gammalt missionshus när jag kikade in hos Trendenser. Det tillhör Pia Björkenfeldt som driver livsstilsbutiken Boutique Pim i Ängelholm. En butik jag inte vill missa nästa gång jag har vägarna förbi.

Annons

mad_og_bolig_boutiqu_pim

Pia har stilsäkert kombinerat danska designklassiker med rustikare inslag och den svartvita skalan mjukas upp med inslag av trä och naturtoner. Det här är en inredning som man kan leva med länge.

Fler bilder från hemmet hittar du här/Mad og Bolig. Foto: Fly & Helsted

Här är inredningsdetaljerna som fixar stilen:

Fixa_stilen_Harmonisk_inredning_vardagsrumVit soffa Le Grand Air från Decotique med avtagbar, tvättbar klädsel. Den klassiska golvlampan Bestlite från Gubi utgör en snygg kontrast mot vitt och naturtoner. Rustikt soffbord på hjul från Muubs. Drömklassiker, fåtöljen PK22 från Fritz Hansen. Mattan Hemp rug från Tell me more. Grå stickad pläd och gråtonad vas från Bloomingville. Korg Ida från Lene Bjerre. Tavelväggen kan du se mer från i det här inlägget enkla ramar hittar du bl a hos Åhlens.
Lyxigt rejält matbord Disspo II från DIS utgör den perfekta balansen till den moderna danska designklassikern Sjuan. En stol som vi var rejält trötta på att se till superelipsborden i var och vartannat designpräglat hem för ett antal år sedan. Nu är den hetare än på länge – matchad till rustika bord. Lampa BTC original. Stilrent betongfat Circular Bowl från Menu och kruka från HAY. Ylva Skarps vackra kalligrafi – Balance blir pricken över i:et i denna harmoniska inredning.

Skapa_stilen_harmonisk_inredning_sovrumSängkappa och gavel Abelvär från IKEA. Lampa Tolomeo från Artemide. En svartbetsad stubbe får fungera som sängbord, denna från Muubs. Om du önskar tona ner det grafisk svartvita intrycket kan du välja en naturfärgad pall. Pallen Cutter från Skagerak är ett fint alternativ. Silence av Ylva SkarpPåslakanset i linne från Tell me more och fotpall i Howardmodell från The Home. Doftljuset Pine från Apotheke är min egen personliga favorit på sängbordet.

 

[sc_product_set id=”AU7Y-q99cFri4tRRU0Wo” title=”” add_link=”true”]

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar