Annons
Annons

Fixa stilen – Matplatsen

Inred_med_känsla_Eco_Crayon_KvistInred_med_känsla_Magnolia_kvist_Eco_Crayon_Stege

Stege Tikas från Verso design och tavellister från Norrgavel.Inred_med_känsla_Muuto_Cover

Stolen Cover chair från Muuto är en favorit, liksom de lurviga fårfällarna från The Organic Sheep.Inred_med_känsla_mood

Matplatsen uppdaterades med en grå fondvägg med Eco Crayons tapet Silver Birch. I kollektionen finns det en rad naturnära nyanser med fin struktur och känsla. Vi valde att behålla det befintliga matbordet från IKEA och adderade fler stolar till en mix av favoriter vid matplatsen i köket. Barnstolar från IKEA och Trip Trap tillsammans med DSW Dining chair från Vitra och Swedeses stapelbara pall Spin som extra sittplats. Mattan är IKEAs Lohals och kopparlampan som adderar en varm materialkänsla heter Kvist, design Jonas Bohlin. (som även ritat taklampan Liv som vi använde i sovrummet) På bordet står vasen Pallo från Skruf och den grågröna keramiken Neu från Ferm Living.Inred_med_känsla_Moodtapetkansla

Annons

Filmen med före- och efter bilder från matplatsen hittar du här.

Inredningsbilder fotograferade av Bodil Bergqvist, work-in-progress moodboard by me. Inredning bl a från Rum21, Royal Design och Norrgavel.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar