Annons
Annons

Flickebäck – a love story

enkarlekshistoria_kok enkarlekshistoria_matplats-700x462 enkarlekshistoria_hall_trappa enkarlekshistoria_fonster enkarlekshistoria_skrivbord-700x924 enkarlekshistoria_badrum_badkar-700x924

När vi under förrförra sommaren skulle övernatta på en familjeägd gård under vår roadtrip i Skåne så passerade vi huset på gården Flickebäck intill vägen.

-Ååååh, utbrast jag. Där skulle jag vilja bo. Och minsann Gps:en signalerade att vi skulle vända. Så det var precis det vi skulle göra. Nu bodde vi i mysiga renoverade 1800-talsängor på gården. Men jag fick en smygtitt in i familjens vackra hus och kunde inte riktigt släppa det jag sett skymten av. Kalkstensgolv som mötte ljuvliga vitbehandlade askgolv, en arkitektritad braskamin och trappa upp till övervåningen, djupa pustade fönsternischer och gamla takbjälkar…. Ja, ni ser ju själva. Så ett par månader senare tog jag och Kristofer bilen ner till Skåne igen. Besöket resulterade i i det här reportaget och även omslaget på ELLE Decoration 3/2015.

Annons

Nu kan du läsa hela kärlekshistorien om gården här.

Styling by me, photographer Kristofer Johnsson for ELLE Decoration

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar