Annons
Annons

Flisat – wooden furniture for kids

IKEA_FLISAT_barnbord_barnpallIKEA_FLISAT_dockskap_vagghylla_barnpallar

Verkligen efterlängtat i IKEAs sortiment! Enkla och fina barnmöbler i massivt trä som slits med värdighet. Dessa möbler kan ärvas i generationer och kommer bara bli charmigare med lite patina. De små barnpallarna som påminner om gamla mjölkpallar fungerar fint även som avlastningsytor och små sängbord.

Annons

Så blev det ännu ett barnrumsinlägg med budgettips som uppföljning till vår barnrumsstyling i Inred med känsla filmen, del 1. Om man tittar närmare på filmen så kan man även ana fina DIY tips på pallarna Frosta. Dessa har målats och benen har sågats av till barnvänlig höjd. Superfina att stapla som extra pallar och bra sittyta även för vuxna.

Pictures IKEA Press

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar