Annons
Annons

For sale

Solhem_2_erik_Olsson Solhem_3_Erik_Olsson Solhem_4_erik_olsson SOLHEM_TEGEL_ERIK_OLSSON

Nu ligger denna vackra sekelskiftesvilla, Villa Solhem i Skanör ute till salu. Och det är inte bara ett supermysigt hus som lockar. Spana in den gröna trädgården med mängder av fina uteplatser och Buxbom och Myrtén träd i mängder. Ja, tack! Dessutom är viss del av fastigheten näringsverksamhet där det nu drivs en inredningsbutik (vilket man kan ana när man ser bilderna från husets inredning). Visst blir man sugen? Hus, trädgård och inredningsbutik i ett. Någon med fingertoppskänsla skulle kunna förvalta detta hur bra som helst.

Annons

Se fler bilder och info hos Erik Olsson

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar