Annons
Annons

For sale

For_sale_3For_Sale_m

Nu är den här harmoniska drömlägenheten ute till salu!

Färgsättningen, de putsade väggarna och taken. Materialval och den stilfulla enkelheten i inredningsdetaljerna. Den här lägenheten har så många kvalitéer som jag uppskattar och jag skulle kunna flytta rakt in. Jag har ingen önskan att bo i stan, men om det var alternativet så skulle en lägenhet som den här vara drömmen. En harmoni som sitter i väggarna och skapar en ombonad känsla som avskärmar stadens tempo utanför. Tipstack till Frida!

Annons

For_Sale

Harmoni i materialval och färgsättning och underbar patina på de vackra trägolven. Och så skulle jag gärna behålla såväl belysning som möbler om jag flyttade in… Drömlägenhet, drömmöbler, dröm, dröm, dröm…. Sådär som det känns när inspirationsbarometern gå i topp. Fler bilder hittar du här.

Happy Friday och snart semester! Yay!

Apartment for sale via HusmanHagberg

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar