Annons
Annons

For sale

This inspiring loft apartment with a stylish interior and a nice homely feel.

Esny_Frejgatan_1 ESNY_Frejgatan_kök_detalj ESNY_Frejgatan_Kreativa_rum

Inspirerande kryp-in under takåsarna i Vasastan med en material- och färgkombo helt i min smak. Älskar det snygga grå köket och matplatsen, med den ljuvliga stolkombinationen i mixade träslag och modeller.

Annons

ESNY_Details

Och den smarta hallväggen med kaklat ytskikt. Fint!

Fler bilder från denna vindslägenhet till salu hittar du här, via ESNY

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (95)
PINNA (0)

1 kommentar

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar