Annons
Annons

For sale.

Apartment, interior and color crush. Inspiration overload in this apartment for sale by Entrance.

Entrance_arbetsplats Entrance_Arbetsbord_detailj     Älskar stylingen och de fina accenterna i rödbrunt, Blush och Mustard.Entrance_Vardagsrum Entrance_MatplatsEntrance_BadEntrance_sovrum_1Mustard must-have. Färgen på den där stolen som skymtar fram. Entrance_sovrum_2Entrance_sovrum_3

Måhända har den här lägenheten ”alla rätt”. Vilket ibland kan kännas lite överarbetat. Men här är stylingen utförd med en sån´fingertoppskänsla och det där sköna lite avslappnat slarviga uttryck som jag älskar. Hej hem! Du inspirerar mig. Stilmässigt med många favoritdetaljer och en färgskala helt i min smak. En gråbeige bas, med blush, senapsgult och rödbrunt som detaljer tillsammans med svarta accenter.

Annons

Har jag nämnt att jag har en hang-up på senapsgult, smutsgult? Eller Mustard. Som i den där sammetsstolen som skymtar vid arbetsplats och sovrummet. Se mer av den i mitt senaste mood på Pinterest.

Entrance_hall

Hem till salu via Entrance. Fotograf Anders Bergstedt

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (147)
PINNA (15)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar