Annons
Annons

Frama Cph

A quick visit to Copenhagen and Frama Apothecary.

STIL_INSPIRATION_Frama_Cph STIL_INSPIRATION_Frama_cph_m copy FRAMA_Cph_3 Frama_Cph_6

I torsdags åkte jag till Köpenhamn t o r för ett planeringsmöte inför ett kommande uppdrag. Innan tåget gick hem igen så  hann jag med en snabbvisit hos Frama. Äntligen fick jag se den fina butiken på plats och inhandlade den efterlängtade tvålen och handkrämen. (Nu fick jag veta att de snart kommer in såväl hos Asplunds som hos Cow Parfymeri i Stockholm, men jag släpade med dessa på tåget i alla fall…) Muggarna och tallrikarna i stengods var också fantastiskt fina och skulle kunna bli ett fint komplement till mitt Hasamiporslin. Se fler bilder på den limiterade AJ Otto stoneware här.

Annons

STIL_INSPIRATION_Köpenhamn

Älskar den här staden. Nästa gång ger jag Köpenhamn mycket mer tid när jag åker ner. OCH tar med kameran! Ber om ursäkt för mina brusiga Iphone pics denna gång.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar