Annons
Annons

Frama Studio kitchen

Studio_Frama_Via_nytt_rom_2 Studio_Frama_Via_Nytt_rom_3

Lite motsägelsefullt kanske, när jag själv valde ett slätt vitt kök med grepplister till mitt Attefallshus projekt senast. Men Framas Studio kök fångar mig gång på gång. Älskar karaktären. Enkelt, rufft och genuint. Ska ha det här köket i åtanke om jag någonsin bygger nytt eller inreder ett hem igen. Note to self.

Annons

Framas Studio Kitchen at Gallery S. Benison in Paris, photographed by Anders Schonnemann for Nytt Rom.

Frama

More inspiration from Frama Studio

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar