Annons
Annons

Frama x Dry Studios

I´m so looking forward to see this collections installation when Frama visits Dry Studio in Stockholm.

Invitation_FRAMAxDRYSTUDIOS

Två favoritstudios i samma lokal. En dröm som utspelar sig hos DRY Studios fr o m den 23 februari till slutet av maj när Frama besöker med sin kollektion. Omvänt kommer man från mitten på mars att kunna se Dry Studios alster hos Frama i Köpenhamn. Det här vill vi inte missa!

Annons

FramaxDry_StudiosBilder från Frama x Dry Studios

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar