Annons
Annons

Frejgatan

Frejgatan_Fastighetsbyrån_matplats Frejgatan_Fastighetsbyrån_Kök Frejgatan_Fastighetsbyrån_kök_detaljer Frejgatan_Fastighetsbyrån_kök_2 Frejgatan_Fastighetsbyrån_Loft Frejgatan_Fastighetsbyrån_Badrum Frejgatan_Fastighetsbyrån_Sovrum

Putsade väggar, ljusa breda golvtiljor från Dinesen och Gotlands kalksten.  Fanerade väggar och kökssnickerier i en mörkare nyans som ger inredningen tyngd. Stilren trappa med industriell touch… listan på fina inredningsdetaljer och spännande material kan göras lång. Många gånger kan för många iögonfallande element göra en inredning för tung och känslan rörig. Men denna arkitektritade vindslägenhet har verkligen allt och känns genomtänkt och harmonisk med en varm maskulin karaktär. Här kan man inreda i sann minimalistisk anda och ändå ha ett hem som känns färdigt och ombonat. Fab!

Annons

Apartment for sale at  Fastighetsbyrån, found via Seventeendoorswith thanks!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar