Annons
Annons

Fresh white towels

The cotton towels Salviken are a real bargain from IKEA.

ikea_UTEBAD_inspiration_2

Dessa handdukar är riktiga favoriter med en sida i mjuk frotté och den andra i fräsch våfflad bomull. Snygga med bra uppsugningsförmåga. Jag köpte själv en bunt som ligger hopvikta på rullvagnen i badrummet nära till hands efter duschen.

Annons

Bilden kommer från det här inlägget för Livet hemma tidigare i somras.

Styling by me, photographer Sofi Sykfont for IKEA Livet hemma

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar