Annons
Annons

Friday inspo.

ESNY_Karlbergsvägen_Bedroom ESNY_Karlbergsvägen_Sovrum ESNY_Karlbergsvägen_Kitchen ESNY_Karlbergsvägen_1ESNY_Kalrbergsvägen-Matplats

Efter en dos fin färginspiration på mässan i veckan så är jag rätt säker på att jag skulle välja en grågrön nyans rakt igenom i en lägenhet som den här, på väggar som snickerier. Så fint till de ljusa trägolven. Men även i denna tappning är det ett väldigt härligt utgångsläge med rum som utstrålar harmoni. Fin fredagskänsla!

Annons

Här har jag intagit en whiskey i medicinskt syfte och fortsätter med min färska ingefära för att bota den envisa förkylningen… Trevlig helg på er!

Friday inspo from this beautiful apartment for sale via ESNY.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar