Annons
Annons

Friday love.

Gotland_fantastic_frankGotland_Fantastic_Frank_1 Gotland_Fantastic_Frank_Stairs Gotland_Fantastic_Frank_öppens_Spis

Ja, det ska erkännas att inläggen blivit aningen enahanda här på sistone. Putsade väggar, kalksten och Gotland. Och vet ni. För varje inlägg blir jag allt mer övertygad om att jag någon dag på riktigt måste flytta in i något av dessa hus.

Annons

Till dess så gör jag vad jag kan för att skapa den harmonin i vårt hem. En klassisk braskamin som den på bilden ovan står redan på fixa-listan.

Just nu är det här fantastiska huset på Södra Gotland till salu via Fantastic Frank. Fler bilder och info hittar du här/Keep dreaming.

Photographer Emma Jönsson Dysell

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar