Annons
Annons

Friday love

Picture love and inspiration from my ex colleague Marie Ramse.

IMG_5594

Inleder fredagsmyset med en skön känsla i kropp och knopp. Och lite extra glad för att min f d kollega, bästa Marie Ramse äntligen fått lite fart på sitt Instagram konto. Här en sneakpeek från pågående inredning av visningslägenhet för JM. Visst längtar man efter mer!? Alltid fin detaljkänsla och något nytt som väcker intresse. Bilden på väggen kommer från Gallerix. En fotoprint av fotograf Suzuhiko Suzuki.

Annons

Gallerix har veklingen lyft sitt galleri på sistone med ett nästan oändligt urval av uttrycksfulla motiv. Dagens tips! Imorgon ska jag tipsa om ett av mina favoritkonton på Instagram. Nu åter till fredagsmyset.

Fin helg till er! 

Instapic @ramsemarie

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar