Annons
Annons

Friday love.

Congratulations to the award Melo Studio!

spegel_ask_1magasinhylla_ask_4pall_ask_3

Gårdagskvällen tillbringades på Residence Stora formprisgala. En mycket trevlig tillställning tillsammans med härliga kollegor. Och en av kvällens höjdpunkter var när det här gänget vann pris som Årets nykomling för sina fina askmöbler. Heja Melo! Här hittar du listan på alla vinnare.

Annons

Handicrafted minimalism. Ett uttryck jag aldrig tröttnar på.

Styling by me, photographer Sara Medina Lind for Melo Studio

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (13)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar