Annons
Annons

Friday love and hurricanes

Hej Fredag!

Mycket efterlängtad. Mitt huvud går verkligen på högvarv efter en fullspäckad vecka. Så inspiration i form av det mest meditativa stilleben, ett gäng vita Hurricane lamps  i de vackra fönstren på Spinneriet känns väldigt passande. De generösa lyktorna är verkligen helt overkligt vackra. Tomma som här, med tända ljus framåt kvällen eller som vas till fredagsbuketten.

Annons

Nu mot fredagsmyset! Fin kväll till er!

Pic by me. Hurricane lamps from Skogsberg & Smart. Follow their lovely blog for great lifestyle inspiration. Happy Friday!

 

[sc_product_set id=”AVL2YdKMPKKjcjqp6xHI” title=”” vertical=”false” add_link=”true”]

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar