Annons
Annons

Friday love | inspired by Georg Jensen Living

 
Igår kväll var jag på en väldigt trevlig middag arrangerad av Georg Jensen och Bungalow5 på hotellet Ett hem i Stockholm. Vi fick kika på nyheterna från Living kollektionen i en mysig svit på hotellet som inretts av Ilse Crawford och äta en fantastisk middag på det nya oregelbundna porslinet i Cobra Collection.

Annons

Jag vill ha de ojämna travarna på mina hyllor hemma! Besticken var givetvis Louise Cambells mattborstade serie. Inte bara supersnygg, mjuk form utan så goda att äta med.

 
En favorit bland nyheterna var den fina träskålen med lock. Perfekt att kombinera till de vackra blankpolerad inredningsdetaljerna
för en mer rustik känsla.
 
 
Just nu. Hemma hos mig. Den fina ljusstaken från Ilse Collection. Happy Friday.
 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar