Annons
Annons

From this week | Dark greyish blue + Anglepoise lamp

 
 
Här är en glimt från pågående inredning av en ny visningslägenhet. Den gråblå fondväggen i sovrummet är en gammal favorit, Alcros Sotare (samma kulör som jag använde i den delade färgsättningen i den här bilden).  Lampan, Anglepoises snygga arbetslampa är ett reafynd som blev en perfekt sänglampa på trästubbepallen.
 
Nu ska jag återgå till fredagsmyset i soffan. Fin fredagkväll till er!
 
 
Pic by me | Interior in the making, see more pics here
 
Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (2)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar